HOME

Cursussen & eBooks

 

101 B2B Social Media Case Studies

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Social Media Strategie

Ben je op zoek naar een oplossing voor de Social Media van je bedrijf? Wil je daarnaast graag handige tips, praktische voorbeelden en inzicht in hoe andere (top) bedrijven succes hadden met Social Media? Lees dan het e-book 'B2B Social Media Case Studies'. In dit e-book leer je snel hoe jij je bedrijf met behulp van Social Media een stuk aantrekkelijker en toegankelijker kan maken.

Dit e-book is een echte must have voor bedrijven die met behulp van Social Media hun bedrijf naar een hoger niveau willen tillen. Met Facebook, Instagram en Twitter heb je namelijk unieke mogelijkheden om je cliënten te bereiken. Ieder platform is geschikt voor een specifieke aanpak en kan je helpen om de ene of juist een andere doelgroep te bereiken. Wanneer je jongeren wil bereiken bijvoorbeeld, kies je eerder voor Instagram, en wanneer je een oudere populatie wil bereiken is het verstandiger om Facebook te gebruiken.

In dit e-book lees je exact hoe grote bedrijven grote successen behaalden met het toepassen van deze kennis. Je leest over organisaties uit 7 verschillende branches. Zoals Techniek, Handel & Logistiek, Industrie, Bouw en nog een aantal. Zodoende is de kans groot dat de beschreven casestudies direct toepasbaar zijn op de branche waar jij in werkt. Dit maakt het omzetten van de kennis naar de praktijk makkelijker en hiermee heb je ook nog eens meer overtuigingskracht als het nodig is om je collega's te overtuigen van je nieuwe plannen.

Gebruik dit e-book vol met inspiratie en praktijkvoorbeelden en verander je bedrijf in korte tijd. Je wordt je bewust van de kansen met Social Media en je krijgt unieke inzichten. Zodra deze unieke informatie deel van jouw arsenaal ligt succes in het verschiet.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelen Zoeken


Delen op Social MediaTags

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort