HOME

Cursussen & eBooks

 

101 Receptenboek Dagelijks Verantwoord Genieten

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Dagelijks Verantwoord Genieten

Ben je op zoek naar een manier om efficiënt af te slanken zonder dat je een crashdieet hoeft te volgen? Wil je daarnaast een manier die niet veel tijd kost zodat je het ook op lange duur kan volhouden? Bestel dan het 101 Receptenboek waarmee je dagelijks verantwoord kan genieten. Dit kookboek staat vol met overheerlijke recepten waarbij rekening wordt gehouden met je gezondheidsdoelen.

Ieder recept is voorzien van de hoeveelheid calorieën die het bevat. Op deze manier krijg je een goed beeld op wat je daadwerkelijk eet en kun je het aanpassen naar je persoonlijke doelen. Iedere mens is namelijk anders en mannen verbranden doorgaans meer calorieën dan vrouwen. Daarnaast hangt dit ook nauw samen met wat voor soort werk je doet en hoeveel je sport. Dus doe je voordeel met alle heerlijke en duidelijke weergegeven gerechten. Pas je keuze aan op je leefstijl en boek direct resultaat.

Het boek bevat 30 ontbijt recepten en wel 40 lunch en avondeten recepten. Daarnaast zijn er ook nog eens 30 snackgerechten. Maar er staan niet alleen gerechten in het e-boek. Je ontdekt namelijk ook aan de hand van de beschreven informatie hoe je je lichaam het beste in balans brengt en waarom diëten vaak niet werkt. Daarnaast wordt ook nog ingegaan op verschillende diepere motieven die ten grondslag kunnen liggen aan vetzucht.

Toch is dit nog niet alles. Met het 101 receptenboek kun je al ontzettend veel variëren, maar je krijgt nog meer. Je krijgt namelijk ook nog 20 bonusrecepten. Hiermee krijg je nog eens veel meer gerechten proberen en blijft gezond koken voor eeuwig een plezier. Met dit kookboek verminder je de tijd die je in de keuken staat en je weet altijd welke levensmiddelen je moet aanschaffen. Zodoende blijft het gezond leven eenvoudig vol te houden en kun je volop genieten van de positieve gevolgen.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort