HOME

Cursussen & eBooks

 

20170221 Klooker affiliate campagne algemeen

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Vind Duurzame en Fairtrade Producten

Maak jij je zorgen om hoe het eraan toe gaat op aarde? Vind jij ook dat we wel wat duurzamer om mogen gaan met onze planeet en dat we beter kunnen als het om samenleven gaat? Dan is Klooker een gave oplossing voor jou. Met dit programma heb je namelijk de mogelijkheid om voor een mini-bedrag op de hoogte te worden gehouden van duurzame producten die ethisch zijn geproduceerd.

Je meld je eenvoudig aan op de website en krijgt wekelijks updates. Zo krijg je iedere 7 dagen nieuwe producten te zien en kom je in aanraking met verschillende bedrijven. Je weet daarbij altijd zeker dat deze uitvoerig zijn onderzocht door Klooker. Het bedrijf heeft namelijk strenge regels als het gaat om de kwaliteit van de artikelen. Ze zorgen ervoor dat alles daadwerkelijk duurzaam en ethisch ontwikkelt en geproduceerd is. Er wordt gelet op of er kinderarbeid plaatsvond tijdens de productie en of er dierenleed was voor je product.

Nadat dit allemaal is uitgevonden wordt er gekeken naar de betaalbaarheid. Want het is regelmatig zo dat je dergelijke producten voor een klomp goud moet kopen. Gelukkig zorgt Klooker ook daar dat alles toegankelijk blijft.

Dennis, de oprichter van het platform, heeft jarenlange ervaring in de Energie- en IT-wereld en weet als geen ander wat duurzaamheid al dan niet betekent. Hij realiseerde zich dat hij zijn kwaliteiten kon inzetten om het bewustzijn bij mensen te vergroten en de juiste keuze aantrekkelijker maken. Het is zijn doel om eerlijk winkelen mainstream te maken in Nederland. Jij hebt nu de kas om hier deel van te zijn en voor niets meer dan de prijs van een kop koffie een steentje bij te dragen aan een beter milieu.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort