HOME

Cursussen & eBooks

 

3 daagse LIVE training Succesvol beleggen

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Succesvol Beleggen Live

Op zoek naar achtergrondinformatie over beleggen kom je een veelvoud aan opgeblazen informatie tegen. De één beloofd één miljoen en de ander twee miljoen euro winst binnen de kortste tijd. Helaas is dit niet de realiteit. Toch zijn er wel technieken waarmee je slimmer met geld om kan gaan en op de lange termijn een gedegen winst kan realiseren. Een boek wat dit thema behandeld is 'De Kunst Van Het Verkrijgen Van Geld'. Deze literatuur werd al in 1880 uitgebracht maar is nog altijd erg relevant.

De schrijver P.T. Barnum is ondere andere verfilmd in de film 'The Greatest Showman'. Deze man leefde op grote voet en verdiende gigantische sommen geld. Zijn succes fascineerde mensen van adel en koninklijk bloed. Deze man bewoog de wereld. Tegelijkertijd was zijn onderliggende filosofie wat de doorslag gaf. En het mooie daarvan is, dat hij dit voor jou heeft opgeschreven. In zijn boek krijg je een goed inzicht in hoe je verstandig met geld omgaat en hoe je er alles uithaalt wat je maar kan.

Het mooie van deze aanbieding is dat je niets betaalt voor het boek zelf. Je betaalt enkel de verzendkosten en je krijgt de rest van het pakket eenvoudig bezorgd in je mailbox. Naast het boek bevat het pakket de e-book, gratis audioboek en een gratis training over beleggen.

Dus je krijgt niet alleen de klassieke informatie uit het boek, je krijgt ook nog eens extra kennis door het doen van de gratis cursus. Daarbij is er een 100% tevredenheidsgarantie. Dat betekent dat wanneer je ontevreden bent met je aankoop dat als je dit op tijd aangeeft, je je aankoopbedrag weer krijgt teruggestort.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort