HOME

Cursussen & eBooks

 

3 daagse LIVE VIP arrangement

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Succesvol Beleggen

Wil jij alles te weten komen over beleggen van de beste experts van Nederland? Wil je daarnaast de mogelijkheid hebben om een tijd lang met deze mensen door te brengen? Bezoek dan het 3-daagse Succesvol Beleggen evenement. Dit evenement staat bol van de interessante presentaties en voordragen. Daarnaast heb je de kans om andere beleggers te ontmoeten en met deze mensen te netwerken.

Daarnaast kun je met het VIP-ticket een grote hoeveelheid extra's ontvangen. Zo krijg je Vip-zitplaatsen helemaal vooraan bij het podium. Daarnaast krijg je toegang tot een exclusie Q&A-sessie waar je onder andere organisator Harm van Wijk alles kan vragen wat je maar wil weten. Alsof dat nog niet genoeg is krijg je ook nog eens toegang tot een exclusief diner. Dit betekent dat je na afloop van iedere dag van het event samen met de ander VIP-gasten en beursexperts samen gaat dineren. Zodoende heb je alle tijd om alle besproken informatie nog eens door te nemen en beroepsgeheimen bij deze specialisten los te peuteren.

Verder heeft Harm van Wijk de laatste tijd ook een boek geschreven. In dit boek lees je alles wat je nodig hebt om net zoveel succes te behalen als de schrijver. Wat de precieze inhoud is blijft nog geheim, maar je kan ervan uit gaan dat het boek bol staat van de waardevolle informatie. Bovendien ben jij één van de eersten die hem in ontvangst mag nemen met een persoonlijke boodschap van de schrijver zelf.

Als je het meeste uit het Succesvol Beleggen evenement wil halen dan kun je nu het VIP-Arrangement aanschaffen. Hiermee weet je zeker dat je nog meer waar voor je geld krijgt en heb je de kans om nieuwe relaties te bouwen met the best of the best in de beleggerswereld!

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort