HOME

Cursussen & eBooks

 

365 dagen positief  Just Be You

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

365 dagen Positief Denken Just Be You

Heb jij regelmatig last van negatieve gedachtepatronen en voel je je daarbij ongemakkelijk? Heb je daarnaast last van depressieve gevoelens en weet je niet zo goed wat je ermee aan moet? Doe dan het '365 Dagen Positief' programma. Met dit programma leer je om je leven van een positieve boost te voorzien en structureel je gedachten patronen te veranderen.

Het 365 Dagen Positief programma helpt je bij het geloven in jezelf en een vertrouwen in jezelf te ontwikkelen. Daarnaast helpt Marian, maker van het programma, je met eenvoudige oefeningen, praktische tips en strategieën om je mindset te veranderen. Ze beargumenteert namelijk hoe positiviteit zich vanzelf uitbreidt. Zodra op je op de trein der positiviteit bent gestapt, stopt die niet. Alles in je leven wordt beter.

Door het doen van de cursus leer je om elke situatie de baas te zijn en hoe je gewoon blij bent met wie je bent. Daarnaast ontwikkel je een capaciteit om je huidige situatie positiever te benaderen en verban je negatieve gedachten voorgoed uit je leven. Verder leer je om zelfkritiek te verminderen en hoe je met liefde leeft in plaats van angst. Uiteindelijk lijdt dit ertoe dat je in staat bent om je zorgen om te zetten in acties en je met veel meer zelfvertrouwen door het leven gaat.

Met het 365 Dagen Positief programma krijg je een compleet pakket wat je helpt van dag tot dag je leven te verbeteren. Iedere dag kun je nieuwe kennis, tips en oefeningen in je mailbox verwachten. Daarnaast krijg je praktische video's en krijg je ook nog het e-boek 'Maak je niet druk wat anderen van je denken' cadeau. Door deel te nemen aan dit programma is een boost in zelfvertrouwen en meer geluk in je dagelijks leven gegarandeerd.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelen Zoeken


Delen op Social MediaTags

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort