HOME

Cursussen & eBooks

 

50 SuperFoods voor een SuperBaby

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

50 Superfoods voor een Superbaby

Is je baby op komst of ben je met je partner aan het denken over het hebben van een baby? Ben je je daarnaast aan het afvragen wat nou de beste voeding is voor baby's en hoe je je kind daarmee van een sterk lichaam voorziet? Neem dan een kijkje in '50 Superfoods voor een Superbaby' pakket. Hiermee leer je alles over welke voedingsstoffen jij tot je kan nemen om je baby van optimale gezondheid te voorzien.

Dit pakket wat is uitgebracht door Miss Natural, van de wel bekende blog onder dezelfde naam, bestaat uit verschillende onderdelen. Zo krijg je 50 recepten voor tijdens de zwangerschap waarin alle juiste voedingsmiddelen zitten verwerkt. Op deze manier hoeven jij en je partner zich tijdens de zwangerschap geen seconde af te vragen of je wel het juiste eet. Verder krijg je als bonus een 'Kraamweek Menu en Boodschappenlijst' waarmee je verzekert bent van optimaal herstel na de bevalling. Daarnaast krijg je ook nog eens als bonus '10 Super Snelle & Simpele 1e Hapjes' om ook je baby van de juiste voeding te voorzien.

Doordat jij als moeder de juiste voeding eet zorg je dat je baby gezond groeit en verminder je de kans op complicaties. Je baby eet namelijk van wat jij eet. Toch is het niet altijd even makkelijk om dit vol te houden, en het is daarom mooi dat je gebruik kunt maken van de kennis en expertise van Miss Natural.

Met het 50 Superfoods voor een Superbaby weet je dat je gerechten nooit slechte stoffen bevatten. Geen geraffineerde suikers, geen slechte vetten en geen toxische e-nummers. Met deze zorg minder kook je dag na dag verantwoord en kun je je overige energie aan je baby besteden.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelen Zoeken


Delen op Social Media


Gerelateerde artikelen


Tags

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort