HOME

Cursussen & eBooks

 

Accu Revisie Programma

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Batterijen en Accu Reviseren

De batterij van je telefoon loopt steeds sneller leeg. Die van je laptop net zo en je hebt net weer een 8-pack AA-batterijen voor de klokken bij je thuis gekocht. Houdt dat een keer op? Je blijft maar geld uitgeven voor dingen waar je eigenlijk geen geld voor hoeft uit te geven.

Wist je dat?

Er is namelijk een eenvoudige manier om je oude accu te reviseren. Yes, dat lees je goed. Je kan je oude accu een nieuw leven geven. Je moet alleen even weten hoe.

Met het Accu Revisie Programma leer je exact hoe je dit doet. Zo leer je hoe je accu’s van auto’s, laptops, telefoons, heftrucks, batterijen in alle vormen en maten en nog veel meer opnieuw oplaadt.

In de handleiding wordt stap voor stap behandeld hoe je dit proces doorloopt. Je krijgt het geheel digitaal toegestuurd en je kan hem overal openen. Dus of je nou je telefoon bij je hebt of je zit voor je laptop. Je kan direct aan de slag.

Naast het stappenplan worden ook onderwerpen behandelt zoals de meest gemaakte fout bij het reviseren van accu’s en waar je oude accu’s kan krijgen. Het reviseren van accu’s is namelijk een wezenlijke business-mogelijkheid als je hierin geïnteresseerd bent.

Wacht niet en profiteer van de scherp geprijsde handleiding. En in dit geval is het spreekwoord “Een kind kan de was doen” van toepassing. Ongeacht je vooropleiding, de handleiding is kraakhelder en maakt het voor iedere leek, dan wel gevorderde mogelijk om accu’s te reviseren.

Mocht je twijfelen over de aankoop, profiteer dan van de 60-dagen-niet-goed-geld-terug voorwaarde. Dus het maakt niet uit wat de reden is, mocht je ontevreden zijn dan krijg je je geld tot 60 dagen na aankoop altijd terug.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort