HOME

Cursussen & eBooks

 

Advanced level jaarprogramma incl 2  maanden GRATIS

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Equi van Ruiter naar Trainer Advanced Nivo

Echte paardenliefhebbers brengen het liefst zoveel mogelijk tijd met hun favoriete dier door. Toch kan het zijn dat je tegen problemen aanloopt bij het ontwikkelen van een goede relatie, zowel binnen als buiten de bak. Je wil graag samen met je paard doelen bereiken, maar als je nog niet barst van de ervaring kan dit ingewikkeld zijn. Gelukkig is er het In 12 Maanden naar Happy Athletes Advanced Level van de Equirise Academy. Dit is een onlinecursus voor mensen die van paarden houden.

De Equiruse Academy is een bekend paardencentrum wat is opgericht door Nicky Starr. Deze bekende Hollandse ruiter rijdt ondertussen op de Grand Prix, en dat allemaal zonder grote financiële middelen. Maar toch ging dit niet zonder slag of stoot. Starr had grote moeite in dit proces en moest vele ongemakken met haar paard overwinnen. Nadat ze dit allemaal ervaren realiseerde ze zich de waarde van haar ervaring en besloot de kennis met jou te delen. Het gevolg is dat jij vandaag de dag online een paardencursus gebaseerd op haar informatie kan volgen.

Hierin ontdek je een hoop basisinformatie over het opvoeden van je paard en krijg je dit alles op video aangereikt. Verder krijg je een rij technisch begrip en een rij technische oefeningen waarmee je direct aan de slag kan. Alles wordt uitgelegd door echte professionals die dag in dag uit met paarden werken. Hierdoor weet je zeker dat je de beste informatie krijgt waarmee je zowel je zelf als je paard een plezier doet.

Het mooie van dit alles is dat je het allemaal in alle rust thuis kan bekijken. Toch als je vragen hebt kun je die stellen in een speciale facebookgroep voor iedereen die deelneemt aan de cursus. Maar dat is nog niet alles. Je krijgt namelijk bij het afsluiten van een jaarabonnement ook nog eens twee maanden gratis.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort