HOME

Cursussen & eBooks

 

Advancedlevel Equirise Academy maandelijkse betaling

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Equi van Ruiter naar Trainer Advanced

Ben jij een echte paardenliefhebber maar loop je stuk in het ontwikkelen van een toprelatie met je paard? Droom je daarnaast van concours en grand prix met je favoriete dier? Dan is het een goed idee om structureel naar deze doelen toe te werken. Er komt namelijk veel kijken bij het ontwikkelen van je rijkwaliteiten en het opbouwen van een toprelatie met je paard.

Gelukkig kun je daarvoor een cursus aan de Equirise Academy doen. Deze paard rijschool biedt een variatie aan online-cursussen aan. In deze cursussen leer je alles wat je nodig hebt om de vaardigheden van jou en je paard naar een hoger niveau te tillen. Je kan er zeker van zijn dat dit realiteit wordt omdat alle lessen door echte professionals worden gegeven. De Equirise Academy is namelijk van Nicky Star, de bekende Hollandse ruiter die al verschillende grote prijzen won.

Met het Advanced Level van de Equirise Academy leer je ontzettend veel technieken en achtergrondinformatie. Je krijg onder andere alles wat je in het basic level leert. Dit cursusdeel bevat een maandelijkse training en er wordt iedere maand een rij technisch begrip helemaal uitgelegd. Daarbovenop krijg je dan het Advanced Level cursusdeel. Dit deel bevat nog eens drie extra waardevolle lessen over het onderwerp van die maand. Daarnaast krijg je nog extra video's over het rij technisch begrip.

Met het Advanced Level van deze online paard rijcursus werk jij gestructureerd aan het verbeteren van je ruitervaardigheden. Daarbij krijg je de mogelijkheid om deze progressie te delen en je te laten inspireren door mede cursisten. Toegang tot een besloten Facebookgroep is namelijk inbegrepen bij deze cursus. Zodoende weet je zeker dat jij en je paard binnen de kortste keren resultaat halen.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort