HOME

Cursussen & eBooks

 

Afslankoplossing plus 7 bonussen

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Afslank Oplossing

Ben je op zoek naar een methode om succesvol af te vallen? Loop je al tijden te wisselen tussen afslank strategieën en vliegt elke kilo die je verliest er weer twee keer zo hard bij op? Dan is het tijd voor een blijvende oplossing waarmee je voorgoed afrekent met je kilo-overschot. Diana Verbeek, schrijfster van De Afslankoplossing helpt je bij het verliezen van je overgewicht zonder uren cardio te doen en zonder jezelf uit te hongeren. Bovendien weet je zeker dat de kilo`s dit keer weg blijven.

Ten eerste benadrukt Verbeek dat je overgewichtsprobleem veel complexer is dan het lijkt. Er is namelijk weinig correcte en veel tegenstrijdige informatie beschikbaar. Dit komt doordat de miljoenen euro`s die in de dieet en voedselindustrie verdiend worden baat hebben bij jou overgewichtsproblemen. Zij zouden namelijk geen geld meer verdien als jij gelukkig en op gewicht was.

Verbeek kampte zelf met veel overgewicht probeerde zelf vele diëten zonder succes. Tot dat ze zich realiseerde dat als keer op keer diëten niet werkte, het de volgende keer waarschijnlijk ook niet ging werken. Dit resulteerde in een grote koerswijziging waarbij ze zich daadwerkelijk ging verdiepen in het onderwerp. De Afslankoplossing is een boek waarin ze al deze kennis voor jou heeft opgeschreven.

Hoofdpunten van het boek zijn is het versnellen van je stofwisseling en het weglaten van snelle koolhydraten uit je dieet. Daarnaast leer je met De Afslankoplossing hoe je met de macronutriënten koolhydraten, eiwitten en vetten moet omgaan. Ook leer je op welke tijden je het beste welke dingen eet en behandelt ze het belang van een goed plan van aanpak. Bovendien vertelt ze waarom je nooit alleen cardio training moet doen en hoe je al deze kennis toepast in je dagelijks leven.

De Afslankoplossing is veel meer dan een boek over afvallen. Dit is een handleiding die boordevol met kwaliteit informatie staat die keer op keer haar waarde heeft bewezen in het leven van vele mensen. Eindelijk lukte het om voorgoed af te rekenen met overgewicht.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelen Zoeken


Delen op Social MediaTags

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort