HOME

Cursussen & eBooks

 

Afvallen met Nederland

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Afvallen met Nederland

Duurzaam afvallen, dat is zo makkelijk nog niet. Crashdieten en jojo-en daarentegen is eenvoudig. Toch is dit niet de juiste manier om gezond af te vallen en geeft het je op den duur niet de resultaten die je wil. Bovendien zorgt het voor motivatieproblemen en verlies je het vertrouwen in je lichaam als iedere keer de kilo's er weer aan vliegen. Jeroen van Egmond komt daarom met een antwoord in de vorm van het boek 'Afvallen met Nederland'.

Dit boek bevat meer dan 750 eiwitrijke recepten en bevat daarnaast ook nog eens een motivatie- en beweegprogramma. De recepten zijn zowel voor ontbijt, lunch, diner als tussendoortjes. Daarnaast is het beweegprogramma geschikt voor ieder sportniveau. Bij elke oefeningen staan foto's en vormen voor zowel beginnende als gevorderde sporters. Verder helpt het boek je ook bij het genereren van de juiste mindset. Wanneer je alles in je hoofd namelijk op orde hebt gaat het afslankproces veel eenvoudiger en met een groter welzijn.

Naast dit boek wat je thuisgestuurd krijgt in een prachtige hardcover, krijg je ook toegang tot een online community. Samen sta je namelijk en sterk en kun je leren van elkaars fouten. Daarnaast zorgen andermans resultaten voor motivatie en inspiratie. Op deze manier weet jij zeker dat je op de lange termijn de omschakeling naar een gezonde levensstijl kan maken.

Tot slot heb je ook nog de mogelijkheid om gebruik te maken van een diëtiste. Deze begeleid je online en helpt je bij vragen en met het aanpassen van je eetschema wanneer dat nodig is. Daarnaast kun je ook alle recepten in de Afvallen met Nederland mobiele telefoon applicatie bekijken. Zodoende weet je zeker dat je altijd een gezonde maaltijd kan koken, waar je ook bent!

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelen Zoeken


Delen op Social MediaTags

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort