HOME

Cursussen & eBooks

 

Anti Friendzone Kit

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Kom nooit meer in de Friendzone

Heb je vaak een goede tijd en leuke gesprekken met vrouwen maar loopt het vaak op niets uit? Ben je daarnaast regelmatig de persoon waar vrouwen op vertrouwen en hun problemen vertellen? Dat is hartstikke leuk, alleen kan het zijn dat je naar wat anders op zoek bent. Met de 'Anti Friendzone Kit' leer je alles wat je nodig hebt om niet meer in deze heikele friendzone te geraken. Vanaf nu vertellen de vrouwen je hun geheimen niet in de pauze op school of in een restaurant, maar in bed.

Het frustrerende aan de friendzone is dat het makkelijk te verwarren is met echt succes met vrouwen. Toch zijn er dingen waar je op kan letten om dit tegen te gaan. Tom Gorny, de maker van de cursus leert je onder andere hoe je de juiste lichaamshouding kan aannemen om een goede spanning te creëren. Daarnaast leer je welke fouten mannen vaak maken waardoor ze in de friendzone terecht komen. Tegelijkertijd word je je ook bewust van welke testen vrouwen doen om te checken waar je van gemaakt bent.

Verder leer je ook wat de rol van vriendinnen in je leven zijn en hoe je ze kan gebruiken om uit de friendzone te blijven. Ook leer je hoe zelfs maar een kleine glimlach ervoor kan zorgen dat je achter de feiten aanloopt en je leert drie stappen om uit die heikele friendzone weg te komen. Met al deze nieuw vergaarde kennis weet jij je altijd een weg in de jungle van het vrouwen versieren. Niets komt als een verrassing, je bent namelijk op alles voorbereid.

Tom Gorny gebruikt zijn grote ervaring op het gebied van succes hebben met vrouwen om jou aan de hand van een praktische cursus de belangrijkste trucs te leren. Tegelijkertijd helpt deze toegankelijke en scherp geprijsde cursus je om alles vandaag al toe te passen op je eigen tempo. Nadien zul je merken dat je zelfvertrouwen groeit en dat je iedere keer dichter bij de vrouw van je dromen in de buurt komt, zonder dat ze ook maar een seconde denkt dat je alleen maar vrienden wil zijn.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort