HOME

Cursussen & eBooks

 

Automatisch Vrouwen Aanspreken

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Automatisch Vrouwen Aanspreken Masterflirt

Loop jij wel eens over straat en zie je een mooie vrouw lopen, maar ontbreekt het je aan het lef om haar aan te spreken? Of, ben je op stap met je vrienden en ben je aan het dansen met een leuke dame maar weet je niet wat de volgende stap is die je moet zetten? Maak dan gebruik van de 'Automatisch Vrouwen Aanspreken' methode. Deze methode helpt je bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen en voorziet je van ontzettend veel kennis om je meester te maken van het vrouwen aanspreken.

Automatisch Vrouwen Aanspreken is ontwikkeld door Tom Gorny, eigenaar van MasterFlirt. Al ruim 10 jaar is hij werkzaam op het gebied van dating, succes met vrouwen en persoonlijke ontwikkeling. In zijn cursus helpt hij je om al zijn kennis ook bij jou gemeengoed te maken. De methode is gebaseerd op de gewoonte spiraal. Deze spiraal bestaat uit drie onderdelen: signaal, routine en beloning. Wanneer je deze spiraal op de juiste manier toepast ontwikkel jij zonder problemen nieuwe vormen van gedrag die je helpen bij het aanspreken van vrouwen.

Met deze cursus leer je de rol van lichaamstaal bij het aanspreken van vrouwen en leer je de drie pilaren die je altijd in de gaten moet houden bij het benaderen van vrouwen. Daarnaast krijg je meer inzicht in je eigen denkproces met betrekking tot het aanspreken van vrouwen en krijg je stemoefeningen om jezelf beter te kunnen uitdrukken. Verder leer je ook nog hoe je alle kennis succesvol toepast bij het daadwerkelijk aanspreken van vrouwen.

Met al deze kennis creëer je een nieuwe routine die je keer op keer weer goed laat voelen. Dit goede gevoel gaat zich omzetten in succes bij meer en meer vrouwen. In plaats van zenuwen stap je nu met plezier op vrouwen af en is het vragen om een telefoonnummer of het afspreken van een date peulenschil. Ongeacht de situatie ben je na het doen van deze cursus gewapend met een lading zelfvertrouwen en is het succes met vrouwen de regel in plaats van een uitzondering.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort