HOME

Cursussen & eBooks

 

Baby Slaap Geheimen Oplossingen voor vermoeide ouders

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Baby Slaap Geheimen

Hebben jij en je partner net een kind gekregen? Wat mooi zeg, dat is geweldig! Toch kan het zijn dat je baby niet ophoudt met huilen. De ene na de andere nacht zonder dat je ook maar een oog dicht doet. Vele ouders stoeien met deze uitdaging.

Met het boek 'Baby Slaap Geheimen' leer je hoe je met een stap voor stap methode terugkeert naar nachten vol met slaap, zowel voor jou als je baby. Het boek is geschreven door doodgewone Hollandse moeder Annelot. Na het krijgen van haar dochter Rosa kwam ze voor dezelfde uitdaging te staan als jij. Haar dochter werd keer op keer wakker en weigerde om weer te gaan slapen. Na veel slapeloze nachten kon Rosa alleen nog op de arm van één van haar ouders in slaap vallen. Dit was goed voor de baby, maar uiteindelijk begon de relatie van Annelot en haar man eronder te lijden.

Ze besloot het heft in eigen handen te nemen en ontdekte na veel onderzoek wat voor structurele oplossingen beschikbaar waren voor het verbeteren van babyslaap. Na veel onderzoek had ze succes en ze besloot het allemaal op te schrijven in haar boek. Met Baby Slaap Geheimen leert Annelot je onder andere hoe je baby zelfstandig gaat doorslapen en wat je hiervoor overdag en in de avond moet doen. Daarnaast leer je de nummer 1 reden van verkeerd slaapgedrag en welk dutje je moet overslaan. Verder weet je na het lezen van Baby Slaap Geheimen ook hoe je over stimulatie van je kindje voorkomt en welke problemen je kan tegenkomen en hoe je deze snel oplost.

Met Baby Slaap Geheimen komt er een einde aan de mysterie rond de slaapproblemen van je baby. Vanaf nu weet jij hoe je het probleem kan aanpakken en voordat je het weet verdwijnen de wallen onder je ogen, en gaan zowel je baby als jij weer met veel energie door het leven.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort