HOME

Cursussen & eBooks

 

Backpackgids Australie

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Backpacken Australie

Heb je eindelijk je geld bij elkaar gespaard en ben je klaar om een tijdje te gaan backpacken? Dan is het verstandig om je goed voor te bereiden. Zeker als je nog niet veel ervaring hebt kun je door met de juiste informatie vooraf bekende valkuilen omzeilen. Daarnaast kun je veel geld besparen als je weet welke plekken geld kosten en waar verborgen uitgaveposten zitten. Zodoende kun je deze omzeilen dan wel op een andere manier benaderen.

Hoe dan ook leert de ervaren wereldreiziger Robbert je in met deze gids om alles uit je reis naar Australië te halen. Hij helpt je bij het inzicht krijgen van waar wat te zien is en hoe je overal terecht komt. Je leert over de avontuurlijke mogelijkheden in the Outback en de extra waarde van wildkamperen. Voor velen lijkt dit wellicht een grote stap, maar je krijgt er een unieke en ongekende ervaring voor terug. Met de tips van Robbert weet je precies hoe je deze avontuurlijke aspecten van je reis het beste uitvoert. Zodoende kun je je goed voorbereiden en kun jij lekker van je reis genieten.

In de Backpackgids Australië vind je een flinke dosis praktische informatie. In tegenstelling tot normale reisgidsen is dit een gids waarmee je actie kan ondernemen. Geen algemene informatie en een beetje van alles, maar direct toepasbare tips waarmee je je reis kan vormgeven. Essentieel hierbij zijn de routes en reisschema's. Met behulp van deze informatie kun je namelijk echt je reis vormgeven. Je weet waar je naar toe kan en hoelang je nodig hebt om alles in de omgeving te zien.

Robbert als expert backpacker weet als geen ander hoe je een reis moet vormgeven. Daarnaast onderging hij natuurlijk zelf de nodige moeilijkheden tijdens zijn eigen reizen. Dit zorgt des te meer voor de hoge kwaliteit van deze handleiding. Met deze ervaringen weet Robbert je precies te vertellen hoe je deze problemen omzeilt. Het gevolg is dat jij onbezorgd op reis kan en van begin tot eind geniet.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelen Zoeken


Delen op Social MediaTags

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort