HOME

Cursussen & eBooks

 

Basic level jaarprogramma incl 1 maand korting

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Equi van Ruiter naar Trainer Basic Level

Als je op zoek bent naar een paard rijcursus bij jou in de buurt kan het soms flink tegenvallen als je je bewust wordt van het prijskaartje. Het is daarom het overwegen waard om eens een blik op het internet te werpen voor de mogelijkheden. Eén van de fantastische mogelijkheden die je daarbij tegen zal komen is een Basic Level online paard rijcursus van de Esquire Academy.

Deze paard rijschool is van Nicky Star, de superruiter uit Nederland die al meerdere prijzen won. Nicky en haar collega's geven niet alleen paardrijles bij haar op locatie, maar ook online. Samen met haar collega's ontwikkelde ze namelijk een cursus waarmee jij ook thuis aan de slag kan. Dus wil je samen met je paard zelf het heft in handen nemen en jullie samenwerking naar een hoger niveau tillen, doe dan deze cursus.

Met het basic level leer je alles wat je nodig hebt om een goede basis te bouwen voor je ruiter carrière. Er wordt speciaal rekening gehouden met bekende en veelvoorkomende valkuilen. Nicky Star en haar collega's zijn daar net zo goed voor gevallen en helpen je daarom met deze cursus om deze te omzeilen.

Met deze twaalf maanden durende Basic Level cursus van de Esquire Academy krijg je maandelijks een nieuwe video. In deze video wordt het onderwerp van de maand tot in de puntjes uitgelegd en krijg je daarnaast ook nog eens een rij technisch begrip toegereikt. Deze wordt aan de hand van duidelijke tekst uitgelegd zodat je deze direct kan omzetten bij het rijden van je paard. Het mooie van het basic level is bovendien dat je bij het afsluiten van het jaarprogramma dat je één maand gratis krijgt.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort