HOME

Cursussen & eBooks

 

Basiclevel Equirise Academy maandelijkse betalingen

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Equi van Ruiter naar Trainer Basic

Happy Athletes, dat is wat Nicky Star, welbekende ruiter en paarden trainer wil bereiken met haar cursus. Het is namelijk vaak zo dat paardenliefhebbers moeite hebben met het volhouden van hun passie. De vele tijd die je erin steekt gecombineerd met andere dingen in het leven kan ervoor zorgen dat de relatie met je paard onder druk te staan. Wellicht heb je moeite met een goede band opbouwen en kan het zijn dat in het vervolg ook de prestaties onder druk komen te staan.

Gelukkig kun je met de cursus van Equirise Academy hier verandering in brengen. Met het basic level krijg je namelijk een maandelijkse training waarbij je alle essentiële onderwerpen gedurende het jaar aan je gepresenteerd worden. In deze video's wordt geprobeerd om het onderste uit de kan te halen van zowel jou als je paard. Verder wordt in iedere les ook nog eens een rij technisch begrip tot in de puntjes uitgelegd.

Door het doen van de basiscursus van Equirise Academy leer je niet alleen beter om gaan met je paard, je wordt ook nog eens een veel betere ruiter. Door de constante ondersteuning van het professionele Equirise Team weet je zeker dat mooie resultaten in het verschiet liggen. Daarnaast krijg je als deelnemer aan deze cursus ook toegang tot een besloten facebookgroep. Met behulp van de leden daar kun je je leerproces naar een hoger niveau tillen en heb je de kans om je te laten inspireren door de progressie van anderen.

Met het groepsgevoel wat gecreëerd wordt op deze manier sta je er, ondanks het feit dat de cursus online is, nooit alleen voor. Bovendien blijft de cursus financieel aantrekkelijk omdat je maandelijks kan betalen. Dus ook als je niet de beschikking hebt over een grote som geld kun je alsnog deelnemen aan deze super professionele cursus. Als je een echte paardenliefhebber bent, wacht dan niet en verbeter het leven van jou en je paar meteen.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort