HOME

Cursussen & eBooks

 

eCursus Betere Relaties met Iedereen

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Betere Relaties met Iedereen

Heb je moeite met het onderhouden van relaties en vind je het moeilijk om jezelf uit te spreken tegenover vrienden en familie? Wil je daarnaast graag gemakkelijker op een natuurlijke manier contact maken zonder van conflict naar conflict te leven? Dat is een wens van velen, maar soms nog best moeilijk. Toch zijn er mogelijkheden om te leren beter met zowel jezelf als je omgeving om te gaan.

Met de cursus 'Betere Relaties Met Iedereen' van Frank de Moei leer je precies hoe dat gaat. Je meldt je voor deze cursus eenvoudig online aan, waarna je meteen kan beginnen. Op deze manier kun je deze persoonlijke transformatie op ieder gewenst moment beginnen en voortzetten. Daarnaast krijg je stap voor stap begeleiding waarmee je gegarandeerd resultaat behaalt.

De cursus bestaat uit vijf delen waarin je onder andere leert wat de kenmerken zijn van gezonde relaties en wat voor invloed je eigen persoonlijkheid heeft. Daarnaast leer je hoe je makkelijk contact maakt en krijg je meer inzicht en begrip voor wat anderen meemaken. Verder leer je ook nog omgaan met uitdagingen zoals jaloezie, dominantie en controle. Tot slot leer je hoe je vriendschappen die je niet meer inspireren kan loslaten en hoe je kan voorkomen om dezelfde fouten in de toekomst te maken.

Met de cursus 'Betere Relaties Met Iedereen' van Frank de Moei weet je zeker dat je in het vervolg weet hoe je relatieproblemen oplost. Verder weet je hoe je grenzen in de gaten houdt en hoe je omgaat met lastige mensen. Bovendien leer je om vriendschappen te ontwikkelen en hoe je sneller diep contact kan maken. Door nu de cursus te doen kun je veilig online een persoonlijke transformatie doormaken die je helpt een gelukkiger te leven.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort