HOME

Cursussen & eBooks

 

Bewezen Succesvol Beleggingssysteem

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Geld verdienen met Opties

Wil je de beleggingsmarkt op maar ontbreekt het je aan de kennis? Of ben je al een tijdje bezig maar merk je dat je over het algemeen verlies draait? Dan is het een goed idee om het 'Bewezen Succesvol Belegginssysteem' van beroepseconoom Harm van Wijk te volgen. In deze cursus leer je alles wat je nodig hebt om een maandinkomen uit beleggingen realiteit te maken.

Van Wijk en zijn collega's bij Beleggen.com hebben al meer dan 30 jaar ervaring in de branche. Deze ruime ervaring delen zij door middel van deze cursus. Van Wijk ontwikkelde namelijk software die hij Het Trading Navigator Systeem noemt, om hem te helpen bij het analyseren van de financiële markt. Op deze manier reduceer je de kans dat je emotionele beslissingen maakt en verhoog je je inkomsten.

Met het programma Bewezen Succesvol Beleggingssysteem leert van Wijk je precies wat je nodig hebt om niet in dezelfde valkuilen als hij te vallen. Zo leer je in dit 10 weeks coaching programma onder andere hoe je nooit tegen de trend belegt en hoe je van je dividenden kan leren. Verder leer je waarde strategieën van de allerrijkste mensen ter wereld en hoe je extra geld kan verdien door het kopen van winnaars.

Buiten deze prachtige cursus om krijg je ook nog vier bonussen in de vorm van een Handleiding Opties, een cursus in het beleggingssoftwaresysteem Trader Work Station (TWS) en een cursus Geld verdienen met Opties. Tot slot krijg je ook nog eens toegang tot de opnames van een coaching dag succesvol beleggen. Het resultaat is dat je met al deze informatie je als een spin in het web voelt op de aandelenmarkt. Vanaf nu kun je altijd de juiste beslissingen nemen en je kapitaal rap uitbouwen.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelen Zoeken


Delen op Social MediaTags

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort