HOME

Cursussen & eBooks

 

Bijdrage in verzend en afhandelingkosten Boek De meest gestelde vragen over de Bitcoin

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Alles over de Bitcoin

Ben jij een cryptocurrency-kenner of ben je een nieuwkomer als het gaat om cryptocurrencies? Ben je daarnaast ongeacht je kennisniveau nieuwsgierig en wil je graag meer leren over de Bitcoin? Lees dan het boek 'De Meest Gestelde Vragen over de Bitcoin'. Na het lezen van dit boek heb jij een ontzettend goede basis als gaat om Bitcoins en cryptocurrencies in het algemeen.

Deze digitale valuta zijn namelijk ontzettend populair aan het worden en kunnen een grote invloed hebben op onze toekomst. Deze geld vorm is namelijk niet afhankelijk van banken of overheidsinstanties. Het geld is in dit geval namelijk verdeeld over een groot computernetwerk in de vorm van een bepaalde code. Het mooie hiervan is dat het altijd mogelijk is om alle transacties terug te zien. Hiermee kan er dus niet gesjoemeld worden aan het systeem.

In het boek de De Meest Gestelde Vragen over de Bitcoin leer je alles over de meest waardevolle van deze digitale valuta (tot nu toe). Door haar grote waarde is de Bitcoin ook het ook de meest bekende en waar mensen het vaakst nieuwsgierig naar zijn. Als antwoord op deze interesse schreven 5 financiële experts en kenners uit de cryptocurrency wereld dit boek.

In dit boek ontdek je onder andere hoe de wet en regelgeving rondom de Bitcoin in elkaar steekt en hoe de techniek van deze valuta precies werkt. Verder leer je ook alles over hoe de Bitcoin is ontstaan en hoe je kan handelen met deze digitale valuta. Al met al krijg je met dit boek een goed overzicht over de mogelijkheden en wat je vooral niet moet doen met cryptocurrencies. Dus heb je interesse dan is dit e-book de perfecte plek om je kennis naar een hoger niveau te tillen.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort