HOME

Cursussen & eBooks

 

Bijdrage verzendkosten Dr Dewey

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Beproefde Systeem om af te vallen

Ben je op zoek naar een tijdloze methode om gewicht te verliezen? Wil je daarnaast informatie die komt van een echte kenner? Lees dan 'Het Beproefde Systeem Om Af Te Vallen, En Uw Gezondheid Te Verbeteren'. Dit is een boek wat stamt uit de vorige eeuw maar nog altijd zeer relevant is. In dit boek schrijft dokter Edward Hooker Dewey over de techniek van het vasten en hoe dit helpt om gezondheidsproblemen te voorkomen.

Al in 1895 bracht hij de eerste versie van dit boek uit. Hierin sprak hij over hoe je door je ontbijt te laten staan je veel gezonder kon leven. Als je namelijk het voedingsadvies volgt wat al sinds de jaren 70 op de voorgrond is, is de kans groot dat je met een chronische ziekte rondloopt. Het werkt namelijk niet. Vandaag de dag is er gelukkig opnieuw aandacht voor de methode van Dr. Dewey. Nu heet het Intermittent Fasting en helpt het vele mensen om vet te verliezen.

De methode is simpel en eenvoudig uit te voeren. Verklein de tijdspan waarin je eet en voel je veel beter, fitter en energieker. Op deze manier geef je je lichaam de kans om zelf toegedane schade te herstellen en kun je rustig al je voeding verteren. Bovendien is er meer energie voor je brein beschikbaar wanneer je lichaam niet de hele tijd haar kostbare brandstof aan het energie slurpende verteringsstelsel moet schenken.

Lees daarom het boek van Dr. Dewey en leer waar de intermittent fasting methode daadwerkelijk begon. Ontdekt hoe dit in de jaren 1900 al een succes was en hoe dit jou vandaag de dag kan ondersteunen bij het realiseren van een gezonde levensstijl.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort