HOME

Cursussen & eBooks

 

Bindingsangst Verlatingsangst

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Overwin Bindingsangst en Verlatingsangst

Heb jij last van bindingsangst en word je elke keer weer in de steek gelaten door een potentiele partner? Wil je tegelijkertijd wel eens weten hoe je om moet gaan met deze angsten en hoe je met zelfvertrouwen je (nieuwe) partner tegemoet kan treden in dit proces? Dan is het e-boek Bindingsangst & Verlatingsangst de juiste keuze.

Met dit e-boek leer je alles over zowel bindingsangst als verlatingsangst en wat deze twee problemen met elkaar te maken hebben. Daarnaast leer je hoe je het kan herkennen bij jezelf en wat de symptomen van bindingsangst zijn bij mannen. Verder lees je in het boek ook alles wat je juist wel en niet moet doen in dergelijke situaties en wat de symptomen van verlatingsangst zijn. Als klap op de vuurpijl leer je in dit boek een geteste methode waarmee je deze angsten kan oplossen en een duurzame en liefdevolle relatie in het verschiet ligt.

Na het lezen van het e-boek Bindingsangst & Verlatingsangst hoef je nooit meer bang te zijn om je vrijheid te verliezen. Daarnaast is het ook gedaan met de angst om in de steek gelaten te worden en weet je eindelijk precies hoe je met deze angsten om moet gaan.

Met dit boek haal je vooral een praktisch boek in huis wat compact is geschreven en met een zelf-hulpmethode meteen toegepast kan worden. Daarnaast krijg je bij dit e-boek nog de e-boek 'Opnieuw Beginnen - Ontdek wie de juiste partner is voor jou' erbij. Met deze twee boeken samen weet je zowel hoe je de veelvoorkomende bindingsangst aanpakt en hoe je weet wat de juiste partner is voor jou.

Het resultaat is dat je met zekerheid de volgende man kan ontmoeten en op deze manier altijd jezelf kan zijn. Met deze zekere uitstraling voel je je niet alleen veel beter, maar haal je ook het onderste uit de kan bij je volgende relatie.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelen Zoeken


Delen op Social MediaTags

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort