HOME

Cursussen & eBooks

 

BIRDBOX PAPEGAAIENSCHOOL GOUD XXL

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Papegaaien en Parkieten van Birdbox

Ben je een echte vogelliefhebber? En ben je daarnaast op zoek naar de juiste informatie om je papagaai of parkiet correct af te richten? Schaf dan de Birdbox Goud aan. Deze cursus met veel extra's van de ervaren vogeltrainers van Birdbox is een must-have voor iedere eigenaar van papagaaien en parkieten.

Met deze videocursus leer je onder andere hoe je buiten en schreeuwen stopt bij je papegaai of parkiet. Daarnaast leer je hoe je vluchtpogingen tegen gaat en hoe je af kan rekenen met vijandigheid je nieuwe vriend. Naast deze wel 45 uur durende videocursus krijg je een compleet cursus werkboek en vele extra's voor je papagaai of parkiet cadeau. Daarboven op krijg je ook nog eens levenslang toegang tot een speciaal forum waar je op ieder moment support kan krijgen voor het houden van je vogel.

Alles wordt stap voor stap uitgelegd zodat je ook als nieuwkomer zelf je papagaai of parkiet kan trainen. Het gevolg van een succesvolle training is dat je in het vervolg zonder je zorgen te maken met je vogel naar buiten kan. Daarnaast leer je de vogel alles om als een happy huisdier te leven en ontdek je alles over voeding en hoe dit invloed kan hebben op goed gedrag van je papegaai.

Als klap op de vuurpijl leer je allerhande technieken waarmee je je vogel kan leren kunstjes doen. Zo kan je papagaai of parkiet in het vervolg dingen oppakken en aangeven en fietsen, steppen en rolschaatsen. Alsof dat nog niet gek genoeg is ontdek je ook hoe je het vrij vliegen van je vogels kan opbouwen zodat je favoriete vriend ook de vleugels kan strekken.

Profiteer nu van dit uitgebreide pakket met vele extra's. Door het aanschaffen van het Birdbox Goud XXL Pakket krijg je namelijk veel meer dan alleen een cursus!

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelen Zoeken


Delen op Social MediaTags

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort