HOME

Cursussen & eBooks

 

BirdBox Zilver

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Parkieten en Papegaaien School Birdbox

Heb je een papagaai of parkiet en wil je graag leren hoe je op de juiste wijze met je nieuwe vriend omgaat? Is het helaas zo dat er bij jou in de buurt geen cursus wordt aangeboden? Probeer dan het BirdBox Zilver pakket van de Papagaaienschool. Dit pakket bevat een fantastische cursus die zelfs van de grootste vogel dummy's experts maakt.

Met deze cursus krijg je toegang tot ontzettend veel videomateriaal waarmee je thuis aan de slag kan. Je krijgt de videocursus op DVD thuisgestuurd, maar je krijgt ook toegang tot de onlineversie die constant van updates wordt voorzien. Het is namelijk zo dat met de grote leeftijd die papagaaien en parkieten kunnen bereiken, dat er steeds meer informatie komt over deze dieren. Ieder jaar leren liefhebbers nieuwe dingen over het welzijn van deze speciale vogels. Om jou die informatie niet te onthouden wordt dit altijd toegevoegd aan de onlinecursus.

Naast deze cursusmaterialen krijg je ook nog toegang tot een VIP forum. Met deze toegang kun je in contact treden met de cursusdocenten en medevogelliefhebbers. Zodoende blijf je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en blijf je nooit met vragen zitten.

Wanneer je nu begint met de cursus leer je al snel hoe je het beste met je papagaai of parkiet omgaat en hoe je de houding van dit dier kan verbeteren. Zo ontdek je onder andere hoe je ervoor zorgt dat je nieuwe vriend niet constant schreeuwt en wil weg vliegen. Daarnaast leer je ook wat de beste voeding is zodat je vogel in zo'n goed mogelijke conditie blijft. Dus als je het beste voor je gevleugelde vriend wil is het een goed idee om de BirdBox Zilver cursus van de ervaren Papagaaienschool te doen.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelen Zoeken


Delen op Social MediaTags

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort