HOME

Cursussen & eBooks

 

Boeddhas Brein CD Inclusief Online Cursus

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Boeddhas Brein Train Your Brain

Loop jij regelmatig met hoge stress levels rond en heb je moeite met het uitzetten van negatieve gedachtestromen? Heb je daarnaast geen idee waar je moet beginnen met het oplossen van deze problemen? Probeer dan eens muziek in de vorm van Binaural Beats. Deze unieke muziek die je bij de cursus 'Boeddha Brein' krijgt meegeleverd, helpt je bij het veranderen van je hersengolven.

Met muziek in de vorm van Binaural Beats breng je je brein in balans. Deze typische muziek combineert twee verschillende tonen. De ene toon hoor je via je linkeroor en de andere via je rechteroor. Dit verschil zorgt voor een derde toon in je brein die ervoor zorgt dat deze in balans raakt. Afhankelijk van welke soort Binaural Beats je luistert raakt je brein in een andere balans staat. Hiermee kun je dus bepalen of je juist actiever wil worden of slaap wil bevorderen. Zo helpt deze muziek bij het verminderen van stress, het verhogen van je concentratie en het verbeteren van je slaap.

Boeddha's Brein is een pakket met deze muziek en zes instructievideo's. In deze video's leer je onder andere alles over Binaural Beats, neurofeedback en de praktische toepassing hiervan. Daarnaast leer je handige tips en tricks om makkelijker te ontspannen. Verder leer je ook nog eens technieken om je concentratie te verbeteren en ontdek je drie manieren in een ideale leerstaat te komen.

Bovendien krijg je als bonus bij deze cursus ook nog toegang tot een speciale memberwebsite. Daar vind je extra tips en downloads voor het creëren van een brein gelijkwaardig aan dat van Boeddha. Wacht daarom niet langer en begin nu met ontspannen. Als je nu bestelt kun je binnen de kortste keren beter mediteren, heb je een betere concentratie en ga je met meer ontspanning door het leven.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort