HOME

Cursussen & eBooks

 

Charisma God

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Indruk maken op Vrouwen Charisma God

Heb je moeite met het verbinden met vrouwen? Zou je met meer zelfvertrouwen door de dag gaan en een grotere aanspraak hebben op het andere geslacht? Als je bereid bent om te werken aan jezelf, en op zoek bent naar verbetering, doe dan de cursus Charisma God. Hierin leer je namelijk alles om je aantrekkingskracht tegenover vrouwen te vergroten en hoe je dag in dag uit met grote zekerheid door het leven gaat.

In deze cursus draait het uiteindelijk om het ontwikkelen van passieve aantrekkingskracht. Het zit namelijk zo, wanneer jij er beter uit ziet, je zit goed in je vel en je hebt een relaxte uitstraling, dan komen de vrouwen vanzelf. Zodoende heb je veel meer versier skills nodig en komen de resultaten vanzelf. Daarom is de cursus Charisma God uit drie pilaren opgebouwd. Deze zijn 'Ultiem Uiterlijk', 'Charisma Mastery' en 'Stijl Baas'. Er wordt ingegaan op het creëren van een sterk en gezond lichaam, hoe je een goede lichaamshouding ontwikkelt en hoe je de aandacht op je vestigt met de juiste kleding.

Maar er is nog veel meer in deze cursus. Zo leer anticipatie-technieken waarmee je mensen op het puntje van hun stoel laat zitten. Dit zijn zinsvormen en woorden die je kan gebruiken om de aandacht van anderen op je verhaal, en daarmee op jou houdt. Verder leer je micro-expressie herkennen en ontdek je de zeven mindsets waarmee je de basis legt voor een charismatische persoonlijkheid.

En dan is er nog dit. Je krijgt ook nog een stappenplan om je eigen stijl te ontwikkelen en de vier ingrediënten voor een perfecte outfit. Verder krijg je zes stappen aangereikt om je garderobe te verbeteren en hoe je kleuren combineert. Uiteindelijk behandelt de cursus nog hoe je een prachtige gezichtshuid creëert en hoe je je met minimale inspanning een maximaal resultaat krijgt als het gaat om spiermassa.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelen Zoeken


Delen op Social MediaTags

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort