HOME

Cursussen & eBooks

 

Chihuahua Handboek

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Karakter Chihuahua

Heb je een kleine woning en wil je toch graag een hond? Of ben je een echte liefhebber van kleine en schattige dieren? Wellicht is een Chihuahua dan een optie voor jou. Als je dat daadwerkelijk wil uitvinden is het verstandig om het Chihuahua Handboek te lezen. Hierin staat namelijk alle informatie die je zowel voor aankoop als daarna nodig hebt om een juiste keuze te maken.

Je ontdekt namelijk of je überhaupt wel zo'n kleine Chihuahua moet nemen. Wellicht is die namelijk niet geschikt om met jou samen te leven of er zijn dingen die je bij je thuis kan verbeteren zodat het alsnog eens succes wordt. Verder leer je met behulp van dit e-book hoe je het opvoeden van dit dier het meest effectief doorvoert. Je ontdekt welke levensfases er zijn en hoe je hierop in kan spelen. Daarnaast weet je wat voor eten je vooral niet aan je nieuwe hond moet geven en hoe je ervoor zorgt dat die gezond en sterk blijft.

Maar er is nog veel meer verreikende informatie. Zo weet je hoe je de Chihuahua zo snel mogelijk zindelijk maakt en wat de verschillende signalen betekenen. Een hond communiceert namelijk ook, niet met worden, maar met blaffen en lichaamsbewegingen. Zodra je deze door hebt kun je je lieve huisdier veel beter ondersteunen in haar groei.

Verder ontdek je ook nog hoe je probleemgedrag kan afleren en waar je op moet letten als het gaat om ziekte. Als je namelijk in staat bent om vroege symptomen te herkennen garandeer je een lang en probleemvrij leven van je nieuwe familielid. Dus heb je enige interesse in Chihuahua's dan is dit e-book een must-have.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort