HOME

Cursussen & eBooks

 

Communicatie Succes

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Succesvol Communiceren

Staat er binnenkort een presentatie op het programma, en ben jij de uitverkorene die, nu zwetend in anticipatie, het geheel aan groot publiek mag voordragen? Of, merk je dat je regelmatig in de problemen komt doordat je in je privé-omgeving moeite hebt met het uiten van wat je voelt? Lees dan het e-book 'Communicatie Succes'. Na het lezen van deze e-book ontdek je doeltreffende communicatietechnieken, alles wat je nodig hebt om met spreekangst om te gaan en effectieve onderhandelingsstrategieën.

Het geven van een overtuigende presentatie is namelijk een belangrijke vaardigheid binnen het bedrijfsleven. Toch is voor velen het spreken voor een groter publiek een groot obstakel. Daarom is het goed dat je met behulp van deze e-book alles leert om je in dergelijke situatie comfortabel te voelen. Om dit te bewerkstelligen leer je alles over de juiste lichaamstaal en hoe je zonder angst gesprekken voert. Verder krijg je inzichten in verbaal en non-verbaal gedrag en hoe je het beste met conflictsituaties omgaat en hoe ze te voorkomen.

Buiten dit om leer je ook hoe je een goede ademhaling ontwikkelt en hoe je jezelf bemind maakt bij anderen. Daarnaast leer je ook nog hoe je communicatief strategisch denkt en hoe je effectief kan vergaderen. Zodoende vergroot je de kans dat je krijgt wat je wil tijdens onderhandelingen en verminder je de tijd die je aan deze situaties besteedt. Dit heeft tot gevolg dat je naast het ontwikkelen van een beter communicatief vermogen ook je productiviteit verhoogt.

Dus wil je zowel in je arbeidsleven als in je privéleven communicatief succes bewerkstelligen lees dan nu dit e-book. Meteen na het aanschaffen krijg je het direct in je mailbox. Daarnaast krijg je 50% korting op alle toekomstige producties die de schrijvers op de markt brengen en krijg je levenslang gratis updates van het boek.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort