HOME

Cursussen & eBooks

 

Complete Online Cursus Digitale Fotografie

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Digitale Fotografie

Heb je een prachtige camera gekocht maar ben je nog niet zo wegwijs met al die knoppen, functies en mogelijkheden? Wil je daarnaast wel eens weten hoe je je omgeving op zijn best gebruikt voor een prachtige foto? Doe dan de 'Complete Online Cursus Digitale Fotografie'. In deze cursus neemt beroepsfotograaf Peter van Veen je aan de hand door deze interessante wereld der fotografie.

Zo ga je in de cursus leren hoe je je camera het best instelt voor onder andere landschaps-, architectuur- en macrofotografie. Daarnaast ontdek je ook nog hoe je dit doet voor het fotograferen van kinderen en dieren. Verder leer je ook nog hoe je een goed fotoarchief maakt en hoe die toegankelijk blijft voor iedereen. Daarbovenop leer je ook al het essentiële voor het juiste gebruik van natuurlijk licht dan wel kunstlicht.

De cursus is opgebouwd uit 20 interactieve lessen. Zo begint iedere les met een video met van Veen waarin hij op speelse wijze het onderwerp van de week met je doorneemt. Daarna heb je de beschikking over een 30 pagina tellend e-book waarmee je je nog meer kan verdiepen in de oefenstof. Je hoeft je daarbij geen zorgen te maken over de inhoud van de e-books, die zijn namelijk zeer illustratief en helder vormgegeven. Zodoende kan iedereen, ook als je niet zo makkelijk leest, deze cursus succesvol voltooien.

Na het volgen van deze cursus weet je precies hoe je je camera bedient en als je een nieuwe camera wil kopen, welke dan het meest geschikt is voor welke fotografie. Daarnaast weet je precies hoe je prachtige portretten, kinderfoto's en dieren fotografeert. Verder weet je ook precies hoe je goede composities en creëert en welke regels je daarvoor moet toepassen.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort