HOME

Cursussen & eBooks

 

Cursus Piano Spelen

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Basis Cursus Piano Spelen voor Beginners

Als je geen piano kan spelen lijkt dit instrument een mysterie. Met al haar zwarte en witte toetsen plus een paar pedalen lijkt het net een circusact. Toch is het voor iedereen mogelijk om dit instrument te leren spelen. Steven Pruis is iemand die je helpt bij het onder de knie krijg van dit instrument, ongeacht je startniveau of waar je je bevindt.

Met de Cursus Piano Spelen bespaar je al snel meer dan 1000 euro voor een privé leraar en hoef je nooit een stap in een muziekschool te zetten. Met al dat geld kun je veel andere dingen doen, en bovendien kun je de tijd die je anders nodig had om naar de muziekschool te gaan investeren in het oefenen van piano spelen.

Snoek benut de mogelijkheden van het online leren optimaal. Je krijgt namelijk 30 lessen in e-books die je op iedere device kan lezen. Daarnaast krijg je 30 bijbehorende instructievideo's waarmee je precies hoort en ziet hoe je gitaar moet spelen. Verder krijg je ook nog eens meer dan 70 video's die je kan naspelen.

Het programma bevat ook nog 3 cruciale tips voor je houding waarmee je rugpijn voorkomt en krijg je inzicht in de drie fouten die het meest gemaakt worden met de voetpedalen. Daarnaast leer je bijna 100 pianoliedjes spelen en leer je drie essentiële vaardigheden waarmee je zo in een band kan spelen en zang kan begeleiden.

Met de Cursus Piano Spelen Steven Pruis kun je direct aan de slag. Toch hoef je je geen seconde zorgen te maken dat je inlevert op kwaliteit ten opzichte van een fysieke muziekleraar. Met de uitgebreide informatie die Pruis verstrekt weet je namelijk alles wat je nodig hebt en je leert net zo goed bladmuziek lezen. Bovendien kun je altijd op de ondersteuning van Pruis rekenen door een e-mail te sturen, zo veel je maar wilt. Je krijgt altijd antwoord.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort