HOME

Cursussen & eBooks

 

Cursus Piano Spelen termijnen

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Piano Spelen Betalen in Termijnen

Piano spelen is een hele kunst. Het bespelen van al die toetsen leer je niet zo meer en kost zeker enige tijd. Tijd die je het liefst zo efficiënt mogelijk besteedt. Deswege is het fantastisch dat je met de Cursus Piano Spelen van Steven Pruis dit prachtige instrument zonder les bij je thuis kan leren spelen. Dit bespaart je pianolessen op ingewikkelde tijden en de dure kosten die vaak aan een muziekleraar verbonden zijn.

Bovendien haal je met Pruis een echte kenner in huis. Al 20.000 cursisten gingen je voor met het doen van zijn cursus waaronder een hoop bekende Nederlanders. Hij hielp onder andere Gordon, hockeyster Eva de Goede en DJ Ricky Rivaro bij het leren spelen van dit instrument.

Of je vertrouwen in je pianoleervermogen hebt of niet en of je al dan niet al eens piano hebt gespeeld, dat maakt allemaal geen bal uit. Steven Pruis helpt je met zijn cursus op de goede weg. Hij geeft je de mogelijkheid om je eigen tempo te volgen en geeft je met helder geschreven e-books een duidelijke lesstructuur. Daarnaast ontvang je ook een hoop instructievideo`s waarmee je precies kan zien hoe je moet spelen.

Je leert onder andere de 10 essentiële basisvaardigheden waarmee je op een snelle en gedegen manier piano leert spelen. Daarnaast word je je rap bewust van de grootste valkuil bij het pianospelen en hoe je die omzeilt. Zodoende ben je gegarandeerd van een rappe progressie waar je op kan doorbouwen. Je leert namelijk ook nog eens aan de hand van een vijf stappenplan hoe je binnen de kortste keren met twee handen speelt.

Met de Cursus Piano Spelen van Steven Pruis haal je de pianoleraar bij jou in huis wanneer je maar wilt. Je bent volledig vrij om je eigen leerweg vorm te geven en zoveel tijd te besteden als je wil. Deze mogelijkheden samen met de kwaliteit van Pruis garanderen dat jij binnen de kortste keren prachtig piano speelt!

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort