HOME

Cursussen & eBooks

 

De Brein Academie Alle Masterclasses

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Train je Brein met De Brein Academie

Heb jij moeite met het behouden van je concentratie en merk je dat dit je productiviteit in de weg staat? Zou je daarnaast graag sneller lezen en dieper ontspannen wanneer je niet druk bezig bent? Doe dan 'De Brein Academie Masterclasses'. Met deze cursus van de Train Your Brain leer je gedurende 3 maanden een solide brein te ontwikkelen. Zodoende kun je vaarwelzeggen tegen je concentratiegebrek en krijgt je productiviteit een boost.

De Masterclasses zijn ontwikkeld door Sven Veenstra, een expert in persoonlijke ontwikkeling en productiviteit. Hij geeft duidelijk aan dat voor een nieuwe vaardigheid, zoals het verbeteren van je concentratie, je gemiddeld zo'n 30 dagen nodig hebt om het te leren. Toch is het nog beter om deze leerperiode uit elkaar te trekken zodat je gedurende 2 tot 6 maanden verschillende trainingen doet. En dan het liefst met op zijn minst één week pauze tussen de trainingen door.

Met dit in het achterhoofd is de Brein Academie Masterclass opgedeeld in 10 lessen van wel twee uur die je verspreid over 3 maanden volgt. Op deze manier weet je zeker dat je niet gaat terugvallen in oude patronen, maar daadwerkelijk een duurzame verandering doorzet.

Tijdens deze onlinecursus van Sven Veenstra leer je onder andere de 7 basisprincipes om gemakkelijk informatie te verwerken en een simpele methode waardoor je informatie met een factor 5 beter onthoud. Daarnaast krijg je ook nog eens 6 verschillende geheugensteunen waarmee je informatie makkelijker opslaat en leer je 8 leergeheimen. Dus wil je je leercapaciteiten, concentratie en ontspanningsvermogen direct verbeteren, wacht dan niet met het deelnemen aan deze fantastische cursus.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort