HOME

Cursussen & eBooks

 

De Gitaarfluisteraar 47

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Gitaar leren spelen voor Beginners

Droom jij er al jaren van om goed gitaar te kunnen spelen maar komt het er om de één of andere reden nooit van? Wil je daarnaast lekker op je eigen tempo oefenen en vooral niet te veel geld uitgeven? Doe dan een online gitaar cursus. Bijvoorbeeld die van de Gitaar Fluisteraar. Deze supercursus is namelijk toegankelijk voor iedereen die nu wil beginnen ongeacht je muziekachtergrond.

Met je gitaardocent Jeffrey Rademaker leer je namelijk supersnel gave liedjes spelen en bouw je een goede basis op de gitaar. Dat je kwaliteit krijgt voor deze investering is zeker. Jeffrey de Gitaar Fluisteraar is namelijk niet zomaar een gitaardocent. Hij is afgestudeerd aan het conservatorium en is docent popmuziek, docent schoolmuziek en beroepsmuzikant. Maar vooral is hij al meer dan 40 jaar een gitaarliefhebber die als geen ander weet zijn passie op anderen over te brengen.

Dus profiteer nu van de kwaliteiten van Jeffrey en leer rap gitaar spelen. Met zijn cursus krijg je toegang tot een unieke onlinegitaarmethode waarmee je vlot nieuwe nummers leert. De cursus is opgebouwd uit 27 lessen waarin je alle aanslagen, akkoorden en grepen leert om een goede gitarist te worden. Daarnaast krijg je nog tientallen extra's in de vorm van akkoorden, schema's en populaire liedjes.

Als je nu kiest om deel te nemen aan de cursus kun je direct beginnen. Het mooie is dat je namelijk direct alle informatie in je mailbox ontvangt, waarna je kan inloggen op het online portaal. Hier heb je de rest van je leven toegang toe en kun je vanaf waar dan ook bij. Dus of je nou op je telefoon of op je laptop bent, en of je nou thuis wil oefenen of bij een vriend thuis, met de Gitaar Fluisteraar kan het allemaal.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelen Zoeken


Delen op Social MediaTags

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort