HOME

Cursussen & eBooks

 

Cursus De man van je dromen krijgen en houden AANBIEDING

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

De man van je Dromen krijgen en houden

Heb jij het als vrouw moeilijk met het vinden van een man die bij je past? Kom je vaak in situaties terecht waarin je geen hoogte kreeg van een man, of dat hij na verloop van tijd vaag en afstandelijk werd? Je bent niet de enige vrouw die hiermee zit. Toch is het goed om te weten dat dit zeer weinig te maken heeft met hoe je eruitziet wat je gewicht is of wat je leeftijd is.

Met de cursus 'De Man van je Dromen Krijgen en Houden' leer je precies waar dit wel mee te maken heeft en hoe je deze kennis gebruikt om de man van je dromen te scoren. Het blijkt namelijk dat mannen veelal te bang zijn om hun gevoelens te tonen en grote moeite hebben met het laten weten wat ze willen.

In deze cursus leer je hoe je een diepe vorm van aantrekkingskracht kan losweken bij de juiste man en hoe je deze voorgoed aan je verbindt. Of je nou nog aan het daten bent, of je bent nog op zoek naar de prins op het witte paard, met de cursus De Man van je Dromen Krijgen en Houden leer je precies hoe dit gaat.

De cursus is opgebouwd uit zes delen. In deze cursus leer je onder andere over de grote misverstanden over mannen en hoe je hem oncontroleerbaar en blijvend aangetrokken tot je maakt. Daarnaast leer je hoe je initiatief neemt terwijl hij denkt dat het allemaal zijn idee is en hoe je de verkeerde mannen eruit filtert. Verder leer je ook hoe je een emotionele connectie met hem bouwt en hoe je uiteindelijk de vrouw van zijn dromen wordt.

Na het doen van deze cursus is het gedaan met onzekerheid en onwetendheid. Je haalt een grote hoeveelheid geheimen in huis waarmee jij zelfverzekerd de man van je leven aan je kan binden.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort