HOME

Cursussen & eBooks

 

De sleutels van Geluk en Succes

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

De Sleutels van Geluk en Succes

Zou je graag wat meer geluk willen in je leven, en tegelijkertijd een beter idee hebben over hoe je succes kan generen zowel tijdens je werk als in je privéleven. Wil je daarnaast dat je dit zelf op je eigen moment kan door nemen aan de hand van professionele informatie? Bekijk dan eens het e-book 'De Sleutels van Geluk en Succes.'

Deze e-book is geschreven door Frank de Moei, life- en persoonlijk coach met jarenlange ervaring. In zijn boek neemt de Moei je mee door het succesproces. Hij behandelt onder andere hoe succesvolle en gelukkige mensen denken en hoe deze mensen omgaan met uitdagingen. Verder geeft hij je universele inzichten die ieder succesvolle persoon begrijpt en toepast.

Je ontdekt verschillende dingen in het boek wat is opgedeeld in vier onderdelen. Zo leer je in het eerste deel hoe je een houding ontwikkelt waarmee je succes aantrekt. In dit onderdeel leer je hoe je twijfel ombuigt in kracht en hoe je angsten overwint en een sterk zelfvertrouwen creëert. Daarna leer je hoe je succesvolle relaties ontwikkelt. Denk hierbij aan hoe je snel vrienden kunt maken en waarom sommige mensen heel populair zijn en anderen niet. Verder leer je in de laatste twee onderdelen hoe je je doelen bepaalt en hoe je uiteindelijk geniet van je succes.

Met De Sleutels van Geluk en Succes van life coach Frank de Moei haal je een compleet handboek in huis. Hiermee heb je de mogelijkheid om op je eigen moment waar je ook maar wilt een persoonlijke transformatie te starten. Ben je nog niet overtuigd van het e-boek, dan kun je het aanschaffen en binnen 14 dagen retourneren als je niet tevreden bent. Hoe dan ook, een grote mate van zelfverzekerdheid, een gelukkig leven en succes liggen allen in het verschiet.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort