HOME

Cursussen & eBooks

 

Detox voor Vrouwen

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Detox voor Vrouwen

Voel jij je regelmatig moe en heb je last van stress? Lijkt het daarnaast bij iedere keer dat je in de spiegel kijkt dat je een jaar ouder bent geworden? Met het drukke leven van vandaag de dag is dit te begrijpen. Toch, het kan ook anders. Er zijn namelijk meer factoren die een rol spelen bij hoe je je voelt. Eén van die factoren zijn de vele gifstoffen in ons eten en in onze omgeving. Deze dragen net zo goed bij aan je stresslevels.

Gelukkig kun je met Detox voor Vrouwen dit proces stoppen. Dit programma helpt je onder andere bij het oplossen van je chronische vermoeidheid en helpt je bij het kickstarten van een duurzaam afslankproces. Het mooie van dit alles, de detox duurt maar 10 dagen!

Met het programma Detox voor Vrouwen ontdek je de mate van toxiciteit in je lichaam en waarom de detox kuur je zo goed zal doen. Daarnaast leer je welke voeding je het beste kan vermijden en welke voeding je beter wel aan je dieet toevoegt. Verder leer je hoe gifstoffen niet alleen de fysieke staat van je lichaam beïnvloeden, maar ook je emotioneel kunnen veranderen. Gelukkig krijg je bij dit pakket ook meteen de juiste tips en oefeningen om hier mee af te rekenen. Dus aan de ene kant verwijder je gifstoffen met de detox en aan de andere kant krijg je controle over je emoties met oefeningen.

Met Detox voor Vrouwen zuiver je je lichaam en onderga je een verjongingskuur. Na het doen van de kuur heb je meer energie en vooral ook meer zelfvertrouwen. Daarnaast heb je veel minder stress en zie je er bovendien wel 10 jaar jonger uit.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort