HOME

Cursussen & eBooks

 

Diamond ticket 1 en 2 maart

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Diamond Ticket 1 en 2 maart

Werk jij in het paramedische circuit en zie je dag na dag ontzettend veel cliënten? Heb je af en toe het idee dat het wel wat minder kan met al die ongemotiveerde mensen, en krijg je bovendien zelf last van pijntjes? Dit is niet ongewoon bij fysiotherapeuten, osteopaten, healers en andere therapeuten. Hoe zou het toch zijn als jij kan bepalen hoe het eraan toegaat in je praktijk en welke cliënten je behandelt tegen de prijs die jij het waard vindt?

Tim van Orsouw helpt je met de 'Triggerpoint Reset Methode' om van je praktijk een vloeiende business te maken waar jij de kapitein op het schip bent. Jij bepaalt de richting en wat er wanneer gebeurt. Dit betekent dat je jezelf niet hoeft weg te cijferen, dat je meer tijd voor jezelf hebt en dat je meer geld gaat verdienen.

Na het doen van de cursus weet je hoe je dankbare patiënten aantrekt en hoe je een praktijkaanbod creëert waar weinig concurrentie voor is. Daarnaast leer je hoe je tot wel 1000% meer geld kan vragen en hoe je onafhankelijkheid van zorgverzekeraars en verwijzers creëert. Verder leer je tijdens deze cursus ook hoe je efficiënt pijn en triggerpoints kan weg werken en hoe je jezelf ontwikkelt als ondernemer.

Tijdens deze tweedaagse seminar leer je alles om eindelijk weer eens te kunnen werken met jouw voorwaarden. Niet urenlang rapporteren en met zorgverzekeraars bellen, maar eindelijk weer eens lekker met je client in de weer. Het gevolg hiervan is dat je geen energie verliest aan je werk, maar juist energie krijgt. Daarnaast zijn je cliënten veel meer tevreden en boek je constant noemenswaardige resultaten. Voordat je het weet bloeit je praktijk als nooit tevoren en geniet je dag in dag uit op je werk.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelen Zoeken


Delen op Social MediaTags

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort