HOME

Cursussen & eBooks

 

Direct 3 jaar toegang tot Gitaarles nl

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Gitaarles 3 Jaar Toegang tot Gitaarles NL

Vind je het geweldig om te zien wat mensen als Slash, Paul McCartney en Eddie van Halen voor geluid uit hun gitaren krijgen? Zou je ook graag eens een poging wagen om dit prachtige instrument te leren spelen? Volg dan meer dan 5000 mensen die je voorgingen op gitaarles.nl. Op deze website leer je als totale dummie op een leuke manier gitaarspelen zonder dat er ook maar een dure gitaarleraar of ver gelegen muziekschool aan te pas komt.

Met de cursus op Gitaarles.nl leer je de basis van het gitaarspelen. Zo leer je de open akkoorden en aanslagritmes waarmee je al snel veel populaire nummers kan meespelen. Daarnaast leer je tokkelen waarmee je romantische ritmes en sfeervolle muziek kan maken. Toch houdt het hier niet mee op, je leert namelijk ook nog de ingewikkeldere barré akkoorden spelen. Hiermee speel je in het vervolg ook je favoriete rock-, pop- en reggaenummers mee.

Met behulp van hoge kwaliteit online gitaarlessen weet je altijd precies wat je moet doen. De duidelijke uitleg in de video's stellen je in staat om de vaardigheden snel over te nemen. Het voordeel van de video's is dat je ze zo vaak je maar wil opnieuw kan bekijken. Daarnaast krijg je ook toegang tot de grote online Gitaarles community. Daar kun je vragen stellen, tips uitwisselen en veel van je mede studiegenoten leren. Bovendien krijg je naast de reguliere lessen ontzettend veel extra informatie in de vorm van downloadbare handboeken en ondersteuning op facebook en YouTube.

Dus voor het geval je nog nooit een gitaar hebt aangeraakt maar toch wil beginnen met spelen, weet je nu waar je moet zijn. Met behulp van Gitaarles.nl leer je supersnel goed gitaarspelen. Met behulp van de uitgebreide mogelijkheden tijdens de cursus, het feit dat je de cursus op iedere plek kan doen en de lage kosten maken deze keuze een no-brainer. Je betaalt een fractie van wat je betaalt in de muziekschool tegen dezelfde, zo niet nog beter kwaliteit.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort