HOME

Cursussen & eBooks

 

Direct Liefdesverdriet Verwerken Methode

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Liefdesverdriet Verwerken

Is het net uit gegaan met je vriend of vriendin, en voel je je ontzettend slecht? Of, is het wellicht al wat langer geleden maar heb je nog altijd vele herinneringen die je vandaag de dag nog steeds verdrietig maken? Gebruik dan de 'Direct Liefdesverdriet Verwerken' methode van NLP-specialist Marco Honkoop. Dit is een stap voor stap methode die je helpt bij het afrekenen met deze negatieve gevoelens, en je in staat stelt om weer met veel plezier door het leven te gaan.

De methode bestaat uit 9 audiobestanden waarmee je meteen aan de slag kan. Daarnaast krijg je een handleiding waar de methode stap voor stap staat uitgelegd. Verder krijg je ook nog een e-boek cadeau. Dit is het 'Power E-book' wat je met 3 strategieën helpt om je zelfvertrouwen en innerlijke kracht terug te krijgen en te vergroten.

Met Direct Liefdesverdriet Verwerken leer je hoe je boosheid en verdriet kan stoppen en kan vervangen door een goed gevoel. Daarnaast ontdek je hoe je de gedachten aan je ex voorgoed uit je hoofd krijgt zodat je eindelijk tijd hebt om aan andere dingen te denken. Verder leer je hoe je je vrijer en gelukkiger kan voelen en hoe je de rust en het plezier laat terugkeren in je leven. Naast al deze nieuwe dingen leer je ook nog eens hoe je weer open kan staan voor een nieuwe relatie.

Wil je een praktische en eenvoudig uitvoerbare methode leren? Wil je daarnaast dat je meteen kan beginnen met het afscheid van je liefdesverdriet zonder dat je hoeft te wachten op een therapeut? Dan kun je nu direct beginnen met de 'Direct Liefdesverdriet Verwerken' methode. Voordat je het weet ga je weer met een kalm hoofd en een grote glimlach door het leven.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort