HOME

Cursussen & eBooks

 

Droom Leef Geniet Antwerpen

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Droom Leef Geniet Antwerpen

Ben jij iemand die regelmatig last heeft van negatieve stemmen in zijn hoofd? Heb je daarnaast grote plannen en ambities maar kom je er niet om die te realiseren? Dan is de Droom, Leef, Geniet seminar in Antwerpen iets voor jou. Dit seminar is een weekend vol inspiratie waar je energie krijgt voor een heel jaar. Met deze energie ligt een verandering in je privéleven dan wel je werk leven in het verschiet.

Tijdens de Droom, Leef, Geniet seminar nemen Marcel Meijlink en Vincent van der Burg je mee door een persoonlijke transformatie. Marcel is auteur, trainer en gepromoveerd in de psychologie. Vincent is gecertificeerd NLP-trainer. Samen weten ze als geen ander waar mensen mee te kampen hebben als het gaat om een gelukkig leven creëren.

Aan de hand van praktische voorbeelden, grappige optredens en kritische vragen stellen Marcel, Vincent en hun collega's je in staat jezelf opnieuw uit te vinden. Met dit seminar vol positiviteit krijg jij het zelfvertrouwen om dingen aan jezelf te veranderen en duurzame oplossingen te vinden voor de problemen waar je tegenaan loopt.

In deze twee dagen leer je technieken voor een krachtigere mindset en hoe je met faalangst omgaat. Daarnaast leer je technieken om je eigen beperkende overtuigingen te veranderen. Bovendien helpt het seminar je om een realistisch beeld te schetsen van je huidige situatie en waar je naar toe wilt.

Met de hulp van de leraren ontdek je je passie en kun je met hernieuwde motivatie alle uitdagingen in je leven aan. Wacht niet met aanmelden en pak je kans om deze seminar mee te maken op 16 & 17 februari 2019 in Antwerpen, België.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort