HOME

Cursussen & eBooks

 

Droom Leef Geniet Januari 2019

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Droom Leef Geniet Januari 2019

Voel jij je wel eens onzeker en ben je snel zenuwachtig? Heb je last van negatieve stemmen in je hoofd die je continu zeggen wat je niet kan in plaats van wat je wel kan? Vraag je je af of je daadwerkelijk gelukkig bent of ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Dit en nog veel meer zijn vragen die behandeld worden in de tweedaagse seminar Droom, Leef, Geniet.

Met deze seminar leer je hoe je invloed kan uitoefenen op wat je voelt en hoe je meer rust in je hoofd creëert. Daarnaast breng je huidige situatie in kaart met betrekking tot relaties, werk en financiën. Verder bouw je zelfvertrouwen en heb je een beter idee van waar je naar toe wilt in de toekomst. Bovendien maakt het in het vervolg niet meer uit wat je omgeving van je denkt en ga je met meer passie door het leven.

Dit zijn geen kleine veranderingen maar het is de realiteit na de Droom, Leef, Geniet seminar. Aan de hand van live demonstraties en praktische oefeningen leer je om af te rekenen met depressies, hoe je vaarwel zegt tegen angsten en hoe je je emotionele kracht versterkt. Je leert 7 technieken voor een krachtige mindset en je leert om beperkende overtuigingen van anderen te veranderen. Daarnaast leer je omgaan met faalangst en leer je om je negatieve interne dialoog te stoppen. Met deze concrete handvatten en technieken weet je niet alleen tijdens het seminar, maar ook daarna nog hoe je dit doet.

De Droom, Leef, Geniet seminar is een weekend gevuld met emotie, verbroedering en lachen. Deze transformeert je levensuitkijk in twee dagen zorgt met zekerheid dat jij je nadien veel gelukkiger voelt!

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort