HOME

Cursussen & eBooks

 

Droom Leef Geniet Rotterdam

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Droom Leef Geniet Rotterdam

Ben jij klaar voor een verandering in je leven of heb je moeite met het uitvinden wat deze verandering moet zijn? Zou je daarnaast graag wat meer gereedschap in huis hebben om een dergelijke persoonlijke transformatie te bewerkstelligen? Bezoek dan de Droom, Leef, Geniet seminar in Rotterdam. Tijdens deze seminar leer je alles wat je nodig hebt om persoonlijke veranderingen door te voeren.

In deze seminar van psycholoog Vincent van der Burg en NLP-trainer Marcel Meijlink krijg je genoeg positiviteit voor een jaar. Met deze kennis kun je doordachte stappen zetten en doelgericht naar een nieuwe realiteit toewerken. Tijdens het seminar leer je onder andere om je negatieve interne dialoog te stoppen. Op deze manier weet je wat te doen de volgende keer als je zit te wachten voor een sollicitatiegesprek of na een tegenslag in je relatie.

Verder helpen de seminarleiders je bij het analyseren van je leven. Zo zet je zelf alle zaken op een rijtje en kijk je waar je kan verbeteren, maar ook vooral wat je al goed doet. Verder leer je hoe je met negatieve mensen omgaat. Hoe houd je deze energie slurpers op afstand of hoe zorg je er op zijn minst voor dat hun negativiteit niet op jou overslaat.

De Droom, Leef, Geniet seminar is voor iedereen die meer uit zijn werk, relatie of privéleven wil halen. Tijdens deze tweedaagse wervelwind met informatie, lachen, voelen en spanning heb jij al het gereedschap om met zelfvertrouwen jezelf verder te ontwikkelen.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort