HOME

Cursussen & eBooks

 

Droom Leef Geniet September 2018

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Droom Leef Geniet September 2018

Ben jij een coach of lijkt het jou een beroep waar je graag je energie in zou willen steken? Autonomie, zelf je tijd indelen en zelf bepalen welke klanten je al dan niet aanneemt, dat klinkt als een droombaan. Ook al is er een grote vraag naar coaches, toch is het niet altijd even makkelijk om een dergelijke business op te bouwen.

Met de Droom, Leef, Geniet seminar voor coaches leer je alles over hoe je een succesvolle coaching business bouwt. Het seminar helpt je onder andere als je moeite hebt met geld te vragen voor je coaching en met het aantrekken van meer cliënten. Daarnaast krijg je een opzetje om de eerste stappen in de coaching industrie te zetten en leer je meer over marketing en hoe je de juiste doelgroep kiest.

Verder leer je tijdens het seminar hoe je je mailinglijst snel laat groeien en leer je 12 manieren om je zelfvertrouwen als coach drastisch omhoog te krijgen. Daarnaast leer je om je eigen problemen op te ruimen zodat er ruimte ontstaat om positiviteit aan te trekken. Ook leer je tijdens de Droom, Leef, Geniet seminar hoe je de juiste mindset ontwikkelt om jezelf te onderscheiden in een overdrukke markt.

Met de Droom, Leef, Geniet seminar voor coaches zet je in twee dagen in het Zonnehuis Theater grote stappen vooruit in het coach zijn. Marcel Meijlink en Vincent van der Burg de ontwikkelaars van het seminar hebben al jaren ervaring met zowel coaching als persoonlijke ontwikkeling. Ze brengen hun kennis over door middel van interactieve presentaties en dynamische oefeningen. Bovendien heb je na dit weekend concrete hulpmiddelen om je coaching business te laten groeien.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort