HOME

Cursussen & eBooks

 

eBoek Inzicht in je Kracht

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Inicht in je Kracht

Heb je moeite met het oppakken van belangrijke taken? Voel je je wel eens onzeker en zou je graag wat dapperder zijn op je werk en in je privéleven? Met het boek 'Inzicht in je Kracht' van life-coach Frank de Moei van Capedium Training & Coaching, leer je precies dat. Met het boek ontdek je de kracht die ieder van ons in zich heeft. In het vervolg neem je eenvoudig belangrijke beslissingen en voer je zelfverzekerd gedragsveranderingen door.

Door het lezen van Inzicht in je Kracht leer je hoe je belemmerende overtuigingen kan loslaten en hoe je negatief denken kan omzetten in positief denken. Daarnaast helpt het boek je inzicht te krijgen in wat je daadwerkelijk wil doen en hoe je de juiste mentaliteit ontwikkelt voor succes. Verder geeft de Moei je ook tips om meer ontspannen door het leven te gaan en helpt hij je bij het creëren van zelfvertrouwen. Bovendien is al deze informatie praktisch opgeschreven zodat jij het makkelijk in je dagelijks leven kan toepassen.

Na het lezen van Inzicht in je Kracht weet je zeker dat je meer zelfvertrouwen hebt wat onherroepelijk tot meer succes gaat lijden. Ten gevolge van deze veranderingen krijg je meer plezier in je werk, onderneem je slimmere acties en lever je minder zelfkritiek. Dit alles zorgt er uiteindelijk voor dat jij je uitdagingen overwint en dat je daarnaast ook nog eens veel beter functioneert in je relaties.

Inzicht in je Kracht van Frank de Moei is een praktisch en waardevol boek wat je een verfrissent perspectief geeft op je leven. Het helpt je bij het onderste uit de kan halen en van jezelf een doorslaand succes te maken.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelen Zoeken


Delen op Social MediaTags

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort