HOME

Cursussen & eBooks

 

Ebook 125 Groene Smoothie Recepten Met 4 Bonus Ebooks

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

125 Groene Smoothie Recepten

Heb je al eens groene smoothies geprobeerd? Wellicht vind je dat ze er niet lekker uitzien of denk je dat de smaak verschrikkelijk is. Toch ziet het erger uit dan het is. Groene smoothies zijn verfrissend, makkelijk te maken en zitten boordevol voedingsstoffen die jouw lichaam helpen om op het hoogste niveau te functioneren.

In haar boek 'Gezonde Groene Smoothies' met wel 125 recepten helpt Diana Verbeek je bij het maken van deze extraordinaire delicatesse. Toch is het niet zonder reden dat Verbeek zich in deze nieuwe wereld verdiepte. Verbeek kampte namelijk met overgewicht en werd hiermee ook nog eens gepest. Het lukte haar nooit om haar gewicht te verliezen; tot dat ze zich aan de groene smoothies waagde.

Ze ontdekte hoe leuk het was om deze interessante mengsels te maken en deze verfrissende drank tot zich te nemen. Over het algemeen bestaan groene smoothies namelijk voornamelijk uit bladgroenten en water met af en toe wat fruit.

Groene smoothies helpen je bij het afslanken, je voelt je minder honger en je hebt meer energie en kracht. Daarnaast ontwikkel je een betere weerstand, krijg je een mooiere huid en verbetert je spijsvertering ontzettend. Bovendien komt je voedingspatroon meer in balans doordat je minder trek hebt in slecht eten, je voelt je opgewekter en je ontwikkelt een betere nachtrust.

Met het e-book 'Gezonde Groene Smoothies' van Diana Verbeek haal je een praktische e-book in huis die je helpt je wegwijs te maken in deze verfrissende wereld. In het boek legt Verbeek je onder andere uit wat het beste moment van de dag is om smoothies te drinken, welke voordelen welke groenten hebben en hoe die smoothies nou bijdragen aan het verliezen van kilo's.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort