HOME

Cursussen & eBooks

 

Ebook Natuurlijk Zwanger

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Natuurlijk Zwanger

Zwanger worden is niet altijd even makkelijk. Het kan erg frustrerend zijn als jij en je partner tijdenlang zonder succes proberen. Dit kan lijden tot onzekerheid en twijfel binnen je relatie. Toch, voordat jij en je partner de handdoek in de ring gooien is het belangrijk dat je het webinar van Eva van Zeeland kijkt. Van Zeeland is orthomoleculair geneeskundige en eigenaar van de blog Miss Natural Lifestyle. Naast dat is ze ook nog eens ervaringsdeskundige met betrekking tot een onvervulde kinderwens.

Van Zeeland doorliep een medisch traject van wel vijf jaar waarin ze van alles probeerde. Kijkoperaties, IUI, IVF en ICSI. Niets lukte. Totdat ze na 5 jaar eindelijk succes had. Alles wat ze tijdens dit proces geleerd heeft kun jij nu bekijken in haar webinar. In deze webinar leer je waarom 1 op de 6 stellen vruchtbaarheidsproblemen hebben en waarom artsen, gynaecologen en andere specialisten ook niet altijd het antwoord hebben. Verder leer je wat de rol is van je genen en hoe je die kan beïnvloeden en wat je zelf kan doen om je vruchtbaarheid te vergroten dan wel herstellen.

In de webinar behandelt van Zeeland de verschillende fases met betrekking tot de zwangerschap. Dit is de preconceptiefase, de zwangerschap en het ontzwangeren erna. Het is van belang dat je ver voor de zwangerschap je lichaam al in optimale staat brengt. Je baby wordt namelijk gemaakt van dát materiaal.

Met de webinar 'Natuurlijk Zwanger' leer je belangrijke achtergrondinformatie met betrekking tot het zwanger worden en hoe je dit kan bevorderen. Voor het geval dat je problemen hebt in dit proces helpt van Zeeland je bij het identificeren van de oorzaak. Stap niet direct het medische circuit in maar geef een natuurlijke zwangerschap nog een kans, zowel voor je eigen gezondheid als die van je baby.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort