HOME

Cursussen & eBooks

 

eCursus Blijvend Zelfvertrouwen

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Blijvend Zelfvertrouwen

Voel jij je wel eens onzeker? Heb je moeite met beslissingen nemen op school, op je werk of in je privéleven? Je bent zeker niet de enige, maar toch is het niet nodig om met deze problemen te blijven rondlopen. Onzekerheid stamt vaak uit overtuigingen die je al jaren hebt. Deze gedachten waarmee je jezelf van te veel kritiek voorziet, zorgen ervoor dat je je zelfbeeld ondermijnt.

Gelukkig is er de cursus 'Blijvend Zelfvertrouwen' van Frank de Moei. Met deze onlinecursus leer je om dergelijke gedachtenpatronen en oude overtuigingen te doorbreken. In de cursus leer je onder andere wat jou uniek maakt en wat voor invloed zelfvertrouwen op je leven heeft. Daarnaast leer je of jij jezelf vergelijkt met een ideaalbeeld en wat de oorzaak is van verlegenheid, zelfkritiek en perfectionisme. Verder leer je ook nog hoe je het initiatief terugneemt in je leven en hoe belangrijk je bent in het leven van anderen.

Met de cursus Blijvend Zelfvertrouwen kun je meteen online aan de slag. Op deze manier kun je in het comfort van je eigen huis rustig deze nieuwe persoonlijke ontwikkeling doormaken. De cursus bestaat uit 13 lessen met 3 extra e-boeken. Daarnaast word je begeleidt door een professionele trainer en coach.

Na het doen van de cursus Blijvend Zelfvertrouwen heb je meer respect voor jezelf. Daarnaast versterk je je zelfvertrouwen en genereer je een blijvend gevoel van zekerheid. Verder leer je door het doen van de cursus hoe je kan uitgaan van je eigen kracht en kun je eindelijk stoppen met zelfkritiek. Tot slot weet je met de lange ervaring van life coach en maker van de cursus Frank de Moei dat de cursus van hoge kwaliteit is. Meer dan 10.000 mensen gingen je al voor bij het doen van deze cursus.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort