HOME

Cursussen & eBooks

 

eCursus Gelukkig Zijn Gelukkig Blijven

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Gelukkig zijn en Gelukkig blijven

Heb jij het idee dat je wel wat gelukkiger wil zijn, wat minder in de toekomst wil leven en wat meer in het nu? Wil je daarnaast met een grote tevredenheid door het leven gaan zonder dat je hiervoor uren met een professional hoeft door te brengen? Als dat het geval is dan is de cursus 'Gelukkig Zijn - Gelukkig Blijven' voor jou.

In deze cursus van de ervaren en wel bekende Frank de Moei leer je over de valkuilen van het gelukkig zijn. Daarnaast mis je in een dergelijk geval een aantal fundamentele inzichten die je helpen bij het gelukkig worden. Het geheim van het gelukkig zijn ligt hem daarom in het beter inzicht krijgen in jezelf. De cursus 'Gelukkig Zijn - Gelukkig Blijven' helpt je hierbij. Je krijgt vragen en praktische oefeningen die je helpen bij het doorlopen van deze persoonlijke transformatie. Aan de hand van de kennis die je hiermee opdoet kun je direct al veel meer van je leven gaan genieten.

In deze vierdelige cursus leer je allereerst hoe je het geluk ontdekt in jezelf. Zo leer je onder andere wat je nodig hebt om je beter te voelen en hoe je de kans vergroot op gelukkig zijn. Daarna in het tweede deel leer je om controle over je eigen leven te nemen leer je ook de belangrijkste sleutel voor gelukkige relaties. Uiteindelijk leer je in de laatste twee delen hoe je gelukkig blijft en hoe gelukkig leven zich verhoudt tot het leven in het nu.

De e-cursus 'Gelukkig Zijn - Gelukkig Blijven' is voor iedereen die meer uit zijn leven wil halen. Door het voltooien van deze cursus ga je meer genieten van je leven en word je meer ontspannen. Bovendien leef je meer in het nu en ga je meer vertrouwen op je eigen kracht. Vanaf nu ben je gelukkig ongeacht je omgeving.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort