HOME

Cursussen & eBooks

 

eCursus Vind Je Ideale Baan

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Vind je ideale Baan

Heb je geen zin meer in je werk en loop je al een tijdje met de gedachten om je huidige werkplek te verlaten? Wil je daarnaast nu wel eens een gedegen keuze maken waar je niet weer naar een half jaar op uitgekeken bent? Doe dan de 'eCursus Vind Je Ideale Baan'. Door het doen van deze cursus weet je binnen de kortste keren waar jij met energie, passie en plezier je voor wil inzetten.

Je begint in de cursus direct met het uitvinden van twee belangrijke factoren. Dit zijn je passie ontdekken en je angst overwinnen. Beiden kunnen namelijk een grote uitdaging zijn. Als je namelijk nog niet weet wat je wil doen is het moeilijk kiezen. Weet je dit al wel dan kan het nog altijd een flinke opgave zijn om dit om te zetten naar een duidelijk plan. Daarom is deze cursus erop gericht dat je nadien precies weet hoe je in beide gevallen de juiste actie onderneemt.

Met deze cursus krijg je professionele begeleiding van cursusontwikkelaar en life coach Frank de Moei. Met zijn jarenlange ervaring weet je zeker dat je goede ondersteuning ontvangt bij iedere uitdaging die je tegenkomt. Daarnaast heb je met de online leeromgeving de mogelijkheid om in alle vrijheid en rust voor jezelf te leren. Dus iedereen kan zijn eigen leertempo bepalen en de frequentie van het oefenen.

Het resultaat van deze cursus is dat je eindelijk ontdekt wat je echte passie is en waar je talenten liggen. Daarnaast is er een grote kans dat je van je hobby je werk kan maken en dat je daarmee een hoop plezier en succes gaat beleven. Verder ontwikkel je meer geloof in eigen kunnen en zet je twijfel om naar kracht. Al met al weet je zeker, met deze cursus van populaire life coach de Moei, dat je je droombaan binnen de kortste tijd realiteit maakt.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort